.

[saksisektörel][bigposts]

DİKEY MODEL SAKSILAR

Dikey tasarım saksı'larımız mekanın alanına uyum sunarak estetik katabilmektedir. Dekorlara dokunmanın daha kolay yollarından biride saksı üretimlerimizin iç ve dış tasarımlarda ayrılmaz parça olmasıdır. Sadece benzersiz tasarım öğesi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda renk ve rahatlatıcı görünümde kazandırır. Misafir'lerinizi karşılayan girişler, pencereler işletmeniz veya eviniz için belirli bir alana dikkat çekmek için saksılarımız, onları odaklar. Tüm ürünlerimiz yüksek dayanım ve uzun ömürlü yapısıyla devrildiğinde çatlamaz, kırılmaz veya bükülmez - yoğun yerler veya çocuklu evler için idealdir. Saksı'larımız, her zevke uyacak şekilde hem parlak hem de mat yüzeylerde üretilir.

 

Bitki örtüsünün gücü sır değildir. Modern akılda kalıcı dikey saksı'larımız yaşanılan alanın tasarım sürecini daha kolay hale getirir. Hem iç mekan hemde dış mekanda gönül rahatlığı ile kullanılan üretimlerimiz, yüksek dayanımlı fiber malzemesiyle yekpare oluşturulduğundan rakiplerinin sağlayamadığı tüm avantajlarıyla beraber gelmektedir.

 

Bir dizi donanım eklenebilen saksı çalışmalarımızda kolay konumlandırma seçeneği olan teker sistemi, çok fazla su talep eden bitkilere özel tasarlanmış iç hazne ve mekan temizliğini kolaştıran alt ayak montajı ile kurum veya firma logosu ekleme gibi özelliklerinide ayrıca bünyesinde barındırmaktadır. Sınırsız ebat gereksinimleri özel bir kalıplama ihtiyacı duyulmadığından hızlı şekilde müşteri istekleri cevaplanabilmektedir. Özel renk kombinasyonlarında özgürlük sunan dikey model saksı üretimlerimizde herşey mümkün.

.