.

[saksisektörel][bigposts]

BELEDİYE KALDIRIM SAKSILARI

Yaşam alanlarını zenginleştiren saksı çeşitlerimizle tasarımlar yeniden yorumlanıyor. Klasik beton saksılar, ahşap saksılar, metal saksılar, plastik türevli saksılar yerine kaldırım ve parklar mekâna zengin bir atmosfer kazandırırken çevrede tamamlayıcı unsurları olarak ön plana çıkıyor.


Çevreye ve belediyelere özel olarak üretilen saksılarımız el işçiliği ile yapılması nedeniyle de değer kazanıyor. Her biri sanat eseri niteliğinde olan saksılarımızın üzerlerine logo ve yazı yazılabilmektedir.


Genellikle toprağın olmadığı kaldırımlar kompozit fiber saksıları ile canlanarak bitki, ağaç türevli büyük boyutlu ekimlerede olanak sağlıyor. Kullanım amacına göre tasarlanan kompozit saksı üretimlerimiz ile ideal yaşam ve insanların sıklıkla kullandığı alanlar değer kazanıyor yeişilin tekrar hayat bulacağı kaldırım saksılarımız mukavemeti yüksek ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Yağmurdan güneşten etkilenmeyen yapısı ve darbelere karşı dayanımı ile diğer saksı çeşitlerine göre dış ortama uygun a kalite malzemeler ile çekme, eğilme gibi faktörlerden etkilenmeyecek şekilde özel olarak üretilmektedir.


Aşağıdaki görsellerden belediye ve park bahçeler, kaldırımlar için derlediğimiz saksı görsellerinden ilham alabilir. Projenize ve şartnamelerinize göre üretebileceğimiz saksıları inceleyebilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı saksı çiçeklik gereksinimlerinizi bize iletebilirsiniz.


​​

. .