.

[saksisektörel][bigposts]

YATAY MODEL SAKSILAR

İç ve dış mekan bitkileriniz için neden saksılarımızı tercih etmelisiniz ? Yetiştirdiğiniz bitki ve harcadığınız çaba, ancak destek faktörü olan saksı'lar yeterince eşitse sürekliliğini koruyacaktır. Mekan'larınızda doğru bitkiyi seçerken yönetilebilir iyi bir saksı modelinide zorunlu kılmaktadır. Alışveriş merkezleri, oteller, cafe, resturant, havalimanları v.b. yapılarda eşsiz saksılar içinde birden fazla nedenden ötürü gerekçelendirildiğini farketmiştirsiniz.


İhtiyaçlarınıza en uygun saksı tipine karar vermeye çalışmak; Özellikle piyasada varolan metal, ahşap ve plastik seçenekleri bulunuyor olsada Sizinle daha uzun yıllar kalabilen önemli faktörlerden uzak ( paslanma, çürüme, çatlama, boya atması ) dezevantajları üzerinde bulundurmayan en iyi seçim kompozit saksılarımız karşınıza çıkacaktır.


Firma'mız Yatay tip kompozit fiber saksı'larında büyük ve küçük proje'lerde benzersiz saksı üretimleri sunmaktadır.Sinir bozucu sıradan saksı model'lerinden sıkıldıysanız geniş üretim seçeneği ile standartların dışında ürün yelpazemizden faydalanabilir, mekanlarınıza mükemmel uyum sağlayan heyecan verici saksılar ile görsellik kazandırabirsiniz. Üretim olasılıklarımız kullandığımız meteryal'de neredeyse sonsuz şekil - stil - renk verilebilmesiyle yüksek dayanımlı avantajlarıyla beraber popüleritesini yükseltmektedir.


Fiber takviyeli saksılarımız bugün bir çok mimar ve tedarikçinin tercihleri arasında. Etkinlikler, alışveriş merkezleri, otel, kurum binaları, cafe ve restorant'larda, peysaj ve yapı uygulamalarında sınırsız renk sınırsız form verilebilme özelliğinde kullanım amacına göre tasarlanabilen yatay kompozit saksı imalatlarımız iç ve dış atmosfer koşullarına karşı uzun yıllar hizmet ömrü sunmaktadır. Saksı çalışmalarımızın hemen hemen hepsinde ek özellikler ( teker, hazne, ayak, drenaj, logo ) gibi ek özellikleriyle beraber sunulmaktadır.


.