.

[saksisektörel][bigposts]

FABRİKA İMALAT RESİMLERİ

Saksı imalatlatlarımız çok büyük ebatlarda olabileceği gibi küçük ebatlarda da olabilmektedir. Bir çok avantajı ile ön plana çıkan saksılarımız; Sınırsız renk - Sınırsız ebat - gizli hazneli - gizli tekerlekli olarak üretilmektedir. Firma'mız Türkiye'nin her yerine saksı üretimleri ile hizmet vermektedir.


Bahçe, herkesin hayatındaki en önemli şeylerden biridir. Mükemmel bahçe alanınızı oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz.


Çiçekleri ekebilecek alanların olmadığı mekânlarda kullanılan en etkili çözüm saksılar farklı tasarımları ile binaların mimarilerini de destekleyebilecek nitelikte farklı renklerde ve modellerde tasarlanan saksılar her mekânın dokusuna uygun olabilecek niteliklere sahiptir. Peyzaj ve yapı inşaat alanında çok önemli bir yere sahip olan saksı modellerimiz mekânları insanların etkilenebileceği alanlara dönüştürmektedir. Bundan dolayı inşaat sektöründe yapıların inşası bittikten sonra iç dekorasyon ve çevre düzenlemesinde mutlaka kullanılan detaylardan bir tanesidir.


Ticari tasarımcılar, peyzaj mimarları ve proje planlamacıları, geniş bir tasarım estetiğindeki olasılıkları hemen görecekler. Biraz ana doğa'yı, endüstriyel binalar ve sessiz renkler hakim olan modern bir şehir manzarasına enjekte edin ya da halihazırda dünyevi çevresi ile saksılarımızla sürekliliğini koruyun. Üretim kalemlerimizi detaylı bir şekilde inceleyerek mekanlarınıza daha fazla değer katabilirsiniz.


. .